AMBACHT

Alles wat we maken van kwaliteitsvlees, doen we met passie. We zijn trots op ons vak en op het vlees waar wij mee mogen werken. Onze gepassioneerde vakslagers vertellen graag over hun kennis van het mooie vleesambacht. Onze vleesselectie kiezen we zelf uit. Zo zijn we verzekerd van een eerlijk stuk vlees en een kwaliteitsproduct, mals en vol van smaak. Dat proef je ook aan het vlees uit onze slagerij.

Daarmee voorkomen we vleesverspilling. We verwerken onze ambachtelijke vleeswaren we in handgemaakte specialiteiten. Met onze vers belegde broodjes ervaar je direct de smaaksensaties van ons kwaliteitsvlees.

DUURZAAM

Wij zijn liefhebbers van vlees, maar ook van dieren. Ons kwaliteitsvlees is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Dat proef je terug in de smaak van het vlees. De dieren zijn op een duurzame manier gehouden. Het comfort van het dier staat bij ons voorop. Tijdens het leven, maar ook bij het slachten. Dit gebeurt op een diervriendelijke en respectvolle manier. Tijdens de slachting ervaart het dier geen stress. Dat vinden wij belangrijk. Daarnaast is al ons vlees halal gecertificeerd.

SARDI STORE

Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel, gevestigd aan de Eerste Oosterparkstraat 96 te Amsterdam. Tot snel!  

Cart
  • No products in the cart.